Jostain syystä en välissä löytänyt enää koko tätä blogia, joten luulin, että se on hävinnyt kokonaan, kun olen niin laiska kirjoittamaan. No, löytyihän se sitten taas. Ehdin kuitenkin aloitella (tilapäisille?) googlepages-nettisivuille uutta, yrityksen blogia. No, nyt kun tämä kuitenkin löytyi, siirrän nekin jutut tänne, koska en viitsi moneen paikkaan kirjoittaa samoja juttuja.

Samalla yritän saada siivottua noita välikategorioita pois, eli tarkoitus olisi, että jatkossa kaikki Gievran tokojutut ovat vain otsikon "Gievra TOKO" alla ja Peikon tokojutut vastaavasti "Peikko TOKO" alla. Tämä muutos siksi, että jotkut harjoitukset liittyvät useampaan liikkeeseen tai sitten ei varsinaisesti mihinkään liikkeeseen. Ja muutenkin on turhan monimutkaista kirjoittaa monta pientä juttua, kun voi kirjoittaa yhden pidemmän...

Lisään vielä Canerok-kategorian yrityksen tapahtumia varten ja vähän myöhemmin olisi tarkoitus lisätä vielä remonttiblogi sekä yksi uusi toko-blogi tms. Ja ei, minulla ei ole uutta koiraa, mutta jätetään nyt vähän jotain spekuloinnin varaakin... ;)