Otettiin jaloissa pujottelua lähinnä eteenpäin, koska Gievra kuumui siitä ja alkoi haukkua. Se vähän tuppaa välillä jumittamaan sivulle tai hyppäämään vasten ym, joten otettiin ihan pelkkää kasia myös. Siinäkin haukkui. Haukkuminen treenissä on Gievralle tosi harvinaista ja sitä tapahtuu vain kun se kuumuu kovasti tai turhautuu. Jostain syystä pujottelu on sellainen, olipa sitten kyse jaloissa pujottelusta tai agilitystä. Satunnaista sekoilua  ja haukkumista lukuun ottamatta pujottelu meni hyvin. Se oli todella vauhdikasta ja näyttävän näköistä, mutta haukkumisen takia en viitsinyt ottaa sitä enempää.

Pyörimiset kumpaankin suuntaan hyvin. Takajaloilla pyöriminen aika ok.

Vasten-alas aika hyvin. Vähän pitäisi lisätä tarkkuutta siihen, milloin kumpikin tapahtuu. Lisäksi vasten pysymiseen lisää varmuutta, ilman makupaloja. Koira osaa kyllä tulla hyvin käskystä vasten, mutta tuppaa tekemään saman tempun silloinkin, kun ei pitäisi. Gievra ei ole koskaan ollut tarkka sanojen kanssa, joten ehkä pitäisi lisätä jotain apueleitä näihin temppuihin.

Jalkahypyt ok sitten, kun lakkasi tarjoamasta vasten-hyppyä... Uutena harjoiteltiin ojennetun käden yli hyppyä, mikä sujui pari kertaa hyvin. Yhdellä kerralla hyppäsi huonosti. Molemmissa näisää hypyissä kävi ilmi taas se, että kun koira on innokas ja motivoitunut, se tuppaa hutiloimaan. Jalkahyppyä se ei meinannut huomata innoissaan ja käsihyppyä ei voitu tehdä muuten kuin siten, että käskin sen ensin istumaan. Seisaaltaan se alkoi sählätä liikaa.