Käytiin poikien (nuorten) kans Iin näyttelyssä la 26.5. Molemmat sai H:n, vaikka tiesin sen kyllä jo etukäteen. Kumpikin esiintyi kehässä hyvin, vaikka vähän jännitti katsoa sivusta, miten sujuu Marilla (Peikko) ja Marikalla (Gievra), kun eivät ole noiden kanssa juuri puuhastelleet.

Varsinkin Gievraa oli jännä katsoa sivusta, kun olen aina esittänyt sen itse, enkä muutenkaan ole juuri antanut muiden tehdä sen kanssa mitään. Kerrankin oli kunnollinen kehä, jossa mahtui Gievrakin liikkumaan kunnolla. Gievran kanssa on lisäksi se ongelma, että jos sen antaa seistä vapaasti, se nuuskii koko ajan ja jos sen käskee seistä, se ämppää kaikki jalat (ainakin takajalat) eri suuntiin mahdollisimman tukevasti, niin kuin tokossa on eduksi. Marikalla ja Gievralla kun ei ole tokokytkentää toisiinsa ja vieläpä tilanteen outous ehkä piti koiraa skarpimpana, niin homma taisi mennä ihan mallikkaasti. Minä vielä pokkana nyökyttelin Kirpulle äänetöntä kehua toimitsijakopin takaa, kun se seisoi hyvin.

Treenaaminen on taas unohtunut tyystin... Ei oikein löydy motivaatiota (minulla) eikä energiaa eikä keskittymiskykyä. Liikaa kaikkea muuta tässä elämässä! Oon jotenkin niin yli- ja alikierrosten vuorottelussa koko ajan. Sen ajan kun touhuan, höyryän täysillä sataa asiaa yhtä aikaa, ja sen ajan, jota en höyryä, en saa itseäni sohvasta irti. Gievra kyllä koko ajan odottaa treeniä, mutta toisaalta tuntuu, että sössin kaiken, jos alan treenata huonolla keskittymiskyvyllä... Ja luultavasti sekin on vain tekosyy, kun en oikeasti vain jaksa/viitsi..