Raahen Nuorisotoimen juhlissa Cahppekin pääsi esiintymään sitten myöhemmin. Myös Kati ja Remu esittivät oman esityksensä silloin. Kappaleena Cahppella oli WASPin Heaven's Hung In Black (reprise). Alunperin vähän mietiskelin, uskallanko Cahppen kanssa esiintyä ollenkaan, koska riskinä on, että se alkaa vain haukkua eikä teekään mitään (sama asia, mitä Kati pelkäsi Remun kanssa). Kuitenkin, kun harjoitukset olivat sujuneet niin hyvin, niin uskaltauduttiin, ja täytyy sanoa, että hienosti meni! Ja Remun esitys varmaan oli päivän paras! Turhaan siis pelättiin.

Cahppe kuulee aika huonosti ja koska en halua karjua käskyjä, minun on opetettava ohjelma sille niin hyvin, että se osaa sen varmasti. Koska jos se ei tiedä, mitä siltä odotetaan palkan vastineeksi, se alkaa haukkua, että "sano nyt mitä pitää tehdä" tai "anna jo niitä makupaloja".

Cahppesta muuten: Heinäkuussa maksa-arvot ja sappihapot olivat pilvissä ja myös kolesteroli korkealla. Nyt useimmat arvot ovat laskeneet reilusti, mutta ovat edelleen tosi korkealla, joskin kolesteroli normaalilukemissa. Ilmeisesti kyseessä oli/on sappitietukos, joka ehkä osittain on jo helpottanut, ainakin jöötin väristä päätellen. Cahppe on pirteä ja voi enimmäkseen hyvin, mutta on kovasti laihtunut tämän seurauksena. Alun epätoivo ja luopumistyö alkavat pikkuhiljaa vaihtua varovaiseen toiveikkuuteen. Ehkä se ei olekaan vielä menoa, vaan ehkä tästä voi vielä toipua... On se vaan niin sitkeä sissi ollut aina! Periksi ei anneta vain sen takia, että pappa on jo vanha (15,5v.)! Huolestuttavaa kuitenkin on se, että ilmeisesti tämä juttu on kuormittanut sen munuaisia, koska kreatiniini oli puolestaan noussut yli viitearvojen. Yritän tasapainoilla koiran hoidossa jossain luontaishoitojen ja koululääketieteen yhdistelmissä tai välimaastossa, kun on niin hiivatin vaikeaa osata päättää, mitä sen kanssa tekisi. Kun ei voi tietää, mikä olisi parasta. Kemiallisilla lääkkeillä on kuitenkin aina myös haittavaikutuksia, eikä koiraa ainakaan haluaisi kuormittaa enää lisää. Ja toisaalta tuossa välissä tapahtunut tilanteen koheneminen oli tapahtunut maksadieetin ohella joko itsestään tai sitten luontaislääkinnän ansiosta. Nyt se on vielä vähän aikaa antibioottikuurilla, koska sen valkosolutkin olivat nyt viimeksi koholla. Toivotaan parasta!

Videokisoihin pitäisi kiireesti alkaa kuvata esityksiä. Cahppe kun ei voi enää oikein kilpailla muuten. Ja voi veljet, että se kuitenkin edelleen nauttii sekä tekemisestä että esiintymisestä!