Marika haastoi minut pitämään treeniblogia, joten katsotaanpa nyt, kuinka tänne tulee kirjattua juttuja... Kiitokset Marikalle tämän "pystyttämisestä" ja on muuten hieno kuvakin!

Gievra on kisatauolla tokosta, kunnes saamme kuntoon meidän ongelmakohdan, joka on sekä koiralla että ohjaajalla keskittyminen. Jotenkin ajatukset lentää meillä kummallakin nykyisin niin tuhansissa sfääreissä, ettei treenistäkään meinaa tulla mitään. Liikkeissä sinänsä ei ole ollut kovin isoja ongelmia, vaikkakin aina tauon jälkeen joudumme palauttelemaan niitä mieleen. Seuraavat kisat tulevat olemaan meille ihan harjoitusta. Keskeytämme kokeen viimeistään luoksetulon jälkeen. En kyllä vielä tiedä, milloin nuo kisat sitten ovat.

Gievra on tämänhetkisten tietojen valossa kautta aikojen nuorimpana evl:ään osallistunut (ja tuloksen saanut) suomenlapinkoirauros. Sillä on kakkostulos evl:stä jostain toissa syksyltä. Sen jälkeen ollaan sitten mentykin vain alamäkeä.. ;) Ei kuitenkaan anneta periksi. Ainoastaan aikarajat on tavoitteilta poistettu. Gievra tuli vuoden 2003 tokon joukkue-SM -kisoissa Pihtiputaalla avoimessa luokassa toiseksi yli 50 koirakosta. Se lienee omalla tavallaan paras saavutuksemme. Silloin keskittymisemme olikin vielä kunnossa.